Pregoner digital i Notícies de Mieres

Tenim una llista de difusió de WhatsApp municipal amb el nom “ES FA SABER”, per informar sobre possibles situacions d’emergència o esdeveniments al municipi. Us animem als que encara no hi sigueu, a donar‐vos d’alta del servei. Per fer-ho, heu d’enviar un whatsapp al telèfon 638 836 715 enviant la paraula “ALTA + ES FA SABER” i el vostre nom i cognoms. Si un dia us voleu donar de baixa del servei, heu d’enviar un whatsapp amb la paraula “BAIXA + ES FA SABER”. Us aconsellem guardar el contacte amb el nom “ES FA SABER”.

També hem creat un servei per aquells que vulgueu rebre informació puntual de les notícies que es pengen al web municipal. Podeu rebre les novetats també per WhatsApp. Per això, heu d’enviar un whatsapp al telèfon 638 836 715 enviant la paraula “ALTA + NOTÍCIES DE MIERES” i el vostre nom i cognoms. Si us voleu donar de baixa del servei, heu d’enviar un whatsapp amb la paraula “BAIXA + NOTÍCIES DE MIERES”

Al marge d’això, si no teniu WhatsApp o preferiu rebre les notícies del web via correu electrònic, podeu omplir un petit formulari que trobareu a la pàgina inicial d’aquest web:

Captura de Pantalla 2020-03-26 a les 18.09.21