Procés de revisió del reglament de participació popular

Per  tal d’aprofundir i millorar els processos de participació popular de Mieres a partir de l’experiència acumulada aquests darrers anys, el Consell de Poble lidera un procés de revisió del reglament que regula aquesta participació al nostre municipi.

Aquest procés de revisió va començar el 4 de desembre i acabarà el 21 de gener amb l’aprovació formal del nou Reglament per part del Ple municipal. Aquí podeu veure les fases del procés. Fins al dia 17 de gener podeu presentar les esmenes que considereu oportunes via la plataforma Decidim, o bé enviant-les per correu electrònic a: mteixido@casg.cat i podeu fer-ho de forma individual o a través d’alguna entitat de Mieres de la que en formeu part. Per fer-ho via Decidim, només caldrà que, si encara no ho heu fet, us hi registreu amb el vostre correu electrònic. Us animem a participar en aquesta eina que ens ajuda a decidir entre tots les coses que volem per Mieres.

Si teniu algun problema tècnic a l’hora de registrar-vos o de fer la proposta d’esmena, podeu contactar amb: comunicacio@mieres.cat