Fleca Can Casals


La fleca Can Casals és una empresa familiar que es dedica, sobretot, a la producció i venda de pa artesà cuit amb forn de llenya. L’Arnau, l’Ester, la Neus i en Manel, elaboren diàriament, de manera curosa i tradicional, diversos productes artesanals al poble de Mieres.

 

 

 

IMG_7413
IMG_7411
IMG_7427
IMG_7426
IMG_7423
forn
barreta
IMG_7405
pa blanc
IMG_7402
IMG_7403
fogassa
IMG_7436
IMG_7439
coca
pastís

 

Els dilluns hi podreu trobar pa blanc en diversos formats: rodó de quilo, rodó de mig quilo o barra de mig, fogasses, panets… i els dolços setmanals: coca de forner (massa de blat blanc amb oli i sucre i aromatitzada amb un rajolí d’anís quan surt del forn), i la ja clàssica coca de nous.

Els dimarts, a banda del pa blanc que s’hi pot trobar cada dia, pa de blat d’espelta ecològica, blanc i integral.

Els dimecres tenen tancat.

Els dijous, pa de blat integral i els divendres, pa de sègol 100%.

Els dissabtes, pa de xeixa blanc, un blat antic tradicional de les comarques gironines, cultivat a Pujals dels Cavallers, i els diumenges, el pa dels boscos, unes peces d’entre tres i quatre quilos, elaborats amb farina blanca, aigua, sal i llevat mare de sègol, sense llevat químic. És un pa que es ven a trossos a demanda, que intenta imitar el pa que s’enduien els carboners quan anaven a bosc més d’una setmana i, per tant, aguanta molts dies tou (si no us l’acabeu abans).

El cap de setmana l’oferta de dolços s’amplia amb croissants normals i de xocolata, coca de poma i coca de croissant, i la temporada d’hivern xuixos de crema. A més, seguint les tradicions en celebracions típiques del nostre país, podem trobar-hi també bunyols, panellets, tortells, coques de llardons, coques de Sant Joan… I per encàrrec, poden fer pastissos, coques de xocolata, pans i diverses delícies al gust del consumidor.

 

FLECA CAN CASALS
Can Caló, 16. 17830 Mieres
Telèfon: 972 68 00 07

Obert de 9h a 14h tota la setmana meys dimecres, que descansen